Εταιρεία

 

   Η επιχείρηση Καρανάσιος, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, δραστηριοποιείται στον τομέα των δομικών μηχανημάτων και εργαλείων από το 1973.

   Παρούσα και στη διεθνή έκθεση Θεσσαλονίκης για πολλά χρόνια έχει καταξιωθεί στη συνείδηση των κατασκευαστών των μικρών και μεγάλων τεχνικών έργων. 

   Αντιπροσωπεύει επώνυμους και καταξιωμένους ευρωπαϊκούς οίκους κατασκευής από τα πρώτα χρόνια

της εισαγωγικής παρουσίας στο χώρο:  ITALVIBRAS,    TUXEL, FINDEVA,   SILLA,   PANALEX, GEOPLAST,   ENAR,   FARAONE,   RURMEC.

 

Ειδικότερα, η επιχείρηση εισάγει:

 

  • μηχανήματα διαμόρφωσης σιδήρου μπετόν (ψαλίδια, κουρμαποδόροι)
  • ολοκληρωμένα συστήματα στήριξης και συγκράτησης ξυλοτύπου και μεταλλοτύπου (σφιγκτήρες, ντίζες, εξαρτήματα σκαλωσιάς κλπ)
  • συστήματα δόνησης ευρείας γκάμας που λειτουργούν με ρεύμα, αέρα η βενζίνη, και καλύπτουν οποιαδήποτε απαίτηση για παροχή δονήσεως στις σύγχρονες οικοδομικές κατασκευές και βιομηχανικές εφαρμογές (σιλό, κόσκινα, σέσουλες, ιμάντες κινήσεως, προκατασκευές, κλπ)
  • αναμικτήρες σκυροδέματος μικρής, μέσης και μεγάλης χωρητικότητας
  • σκαλωσιές αλουμινίου ανθεκτικές και ελαφριές για κάθε διάσταση

 

 

    Στο πελατολόγιο της επιχείρησης, συγκαταλέγονται οι μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρίες εντός Ελλάδος, άλλες τεχνικές εταιρίες, εργολάβοι και υπεργολάβοι οικοδομών.

   Με τον εξοπλισμό μας έχουν εφοδιασθεί πολλά από τα εργοτάξια που υλοποιούν το κατασκευαστικό πρόγραμμα της χώρας στη βόρεια Ελλάδα κυρίως, αλλά και σε όλη την επικράτεια (Εγνατία οδός, Mέγαρο μουσικής Θεσ/νίκης, Λιμάνι Αλεξ/πολης, Διαβαλκανικό Ιατρικό Κέντρο Θεσ/νίκης, κλπ). 

    Βασικός στόχος είναι η άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση του πελάτη καθώς και η υποστήριξη των προϊόντων μετά την πώληση (after sales service). 

 

 

Έδρα:

 ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ  322,  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Τ.Κ. 546 28   

ΤΗΛ. 2310765665   -  FAX 2310761497

Η έδρα της επιχείρησης βρίσκεται στην κεντρική εμπορική οδό της πόλης,  αμέσως μετά την  γέφυρα Δενδροποτάμου, απέναντι από το σταθμό ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ των ΚΤΕΛ και δίπλα στο νἐο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. 

Πού θα μας βρείτε: χάρτης

 

Υποκατάστημα  Αθηνών

ΛΕΑΝΔΡΟΥ  29,   Τ.Κ. 104 43 

ΤΗΛ. 210 5132607    -   FAX: 210 5142516

Πίσω από το Καπνεργοστάσιο, στην περιοχή Κολωνός.Newsletter

Login-iconLogin
active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης