Τα πρώτα πλαστικά καλούπια που μπορούν να ξαναχρησιμοποιηθούν. Μια νέα αντίληψη για το καλούπωμα, οινομικότερη και καθαρότερη από τη χαρτοκολόνα.
Συναρμολογούνται και αποσυναρμολογούνται εύκολα και γρήγορα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξανά και ξανά για περισσότερες από 100 φορές. Δε χρειάζεται λάδωμα πριν τη χρήση, και καθάρισμα και μετά.
Δείτε σχετικό βίντεο:
Πλεονεκτήματα της χρήσης των πλαστικών καλουπιών
Πολλές χρήσεις
Τα πλαστικά καλούπια είναι μια οικονομική λύση καθώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν για περισσότερες από 100 φορές. Καθώς το τσιμέντο δεν κολλάει πάνω στο πλαστικό, καθαρίζουν απλά με λίγο νερό.
Γρήγορη συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση
Η συναρμολόγηση και η αποσυναρμολόγηση της κολόνας είναι απλή και εύκολη διαδικασία χάρη στους ειδικούς, πολύ ανθεκτικούς συνδέσμους που τοποθετούνται πάνω στα καλούπια και κλειδώνουν στρέφοντάς τους απλά κατά 90◦. Οι σύνδεσμοι είναι ίδιοι παντού.
Ύψος κολόνας
Το κάθε κομμάτι έχει ύψος 60cm. Δε χρειάζεται να κοπούν, η πλαστική κολόνα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι το επιθυμητό ύψος.
Αποθήκευση
Οι πλαστικές κολόνες μπορούν να αποσυναρμολογηθούν πλήρως και να αποθηκευτούν σε οποιοδήποτε περιβάλλον καθώς δεν επηρεάζονται απο τον ήλιο, τη βροχή, την υγρασία.
Μεταφορά στο εργοτάξιο
Χάρη στο μικρό μήκος και βάρος τους, μπορούν να μεταφερθούν πολύ εύκολα στο χώρο εργασίας και μπορούν εύκολα να συναρμολογηθούν επί τόπου.
Αποτέλεσμα
Η επιφάνεια της κολόνας είναι λεία και δε χρειάζεται περεταίρω επεξεργασία.
Διαστάσεις
|
διάμετρος
|
μήκος στοιχείου |
μέγιστο ύψος |
|
25 cm
|
60 cm
|
6 m
|
|
30 cm
|
60 cm
|
6 m
|
|
35 cm
|
60 cm
|
4,8 m
|
|
40 cm
|
60 cm
|
4,8 m
|
|
45 cm
|
60 cm
|
4,8 m
|
|
50 cm
|
60 cm
|
3 m
|
|
60 cm
|
60 cm
|
3 m
|
|
70 cm
|
60 cm
|
3 m
|
|
80 cm
|
60 cm
|
3 m
|
|
90 cm
|
60 cm
|
3 m
|
|
100 cm
|
60 cm
|
3 m
|
| ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΚΟΛΟΝΑ 3Μ ΠΛΗΡΗΣ : | |
Έχετε 0 προϊόντα στο καλάθι

|